V uplynulých dňoch sa nám podarilo úspešne zrealizovať projekt s názvom „Rekonštrukcia spoločenskej miestnosti“, ktorý bol financovaný v rámci Výzvy poslancov Prešovského samosprávneho kraja (PSK) na rok 2024. Tento projekt bol podporený sumou 2 000 €, ktorá nám umožnila výrazne zlepšiť stav spoločenskej miestnosti, a to prostredníctvom inštalácie novej PVC vinylovú podlahy.

Spoločenská miestnosť je dôležitým priestorom našej školy. Slúži ako miesto pre rôzne aktivity – od stretnutí žiakov, cez diskusie, triedne besiedky, až po stretnutia s rodičmi, prednášky a iné spoločenské podujatia. Vzhľadom na intenzívne využívanie tohto priestoru bola pôvodná podlaha značne opotrebovaná. Staršia krytina už nespĺňala moderné estetické ani hygienické normy, a preto bola jej výmena nevyhnutná.

Rekonštrukcia PVC vinylovej podlahy nám umožnila zabezpečiť nielen nový vzhľad miestnosti, ale aj zvýšenú funkčnosť. Tento typ podlahy je mimoriadne odolný voči poškodeniu, ľahko sa udržiava a zabezpečuje príjemné prostredie na využívanie pri rôznych činnostiach.

Rekonštruovaná spoločenská miestnosť bude aj naďalej centrom spoločenského diania na našej škole. V pláne máme organizáciu rôznych podujatí pre žiakov, ako sú diskusie, interaktívne prednášky a tvorivé dielne. Okrem toho, miestnosť bude využívaná na rôzne rodičovské stretnutia a školské konferencie.

Na záver by sme chceli úprimne poďakovať poslancom Prešovského samosprávneho kraja za ich finančnú podporu. Bez ich pomoci by nebolo možné zrealizovať túto rekonštrukciu, ktorá prinesie pozitívny vplyv na kvalitu života našich žiakov.

Veríme, že tento projekt je len začiatkom ďalších zlepšení, ktoré plánujeme realizovať na našej škole, a tešíme sa na všetky budúce aktivity, ktoré budú prebiehať v tejto miestnosti.

Stav pred rekonštrukciou

Stav po rekonštrukcii